Personal training in Tilburg en Reeshof

Wilt u graag afvallen? Een fit lichaam? Gezonder eten én meer zelfvertrouwen? Zet de eerste stap en kom gerust kennismaken. Mijn naam is Jaap en ik bied u binnen personal training een totaal pakket. Dit pakket bestaat uit: training, voeding en coaching op gedrag en leefstijl. In mijn beleving is dit dé  aanpak! Samen succes boeken voor een lange termijn resultaat.

Personal training

Het eerste onderdeel is personal training. Bij mij betekent dit maatwerk afgestemd op het individu. Deze aanpak leidt aantoonbaar 3x zo snel tot het gewenste resultaat dan bij zelfstandig sporten. Wij gaan samen aan de slag met een persoonlijke aanpak rondom training, voeding en coaching. We streven naar een gezonde levensstijl met voldoende beweging, dat past in uw leven.

Voeding

Tegenwoordig is er op sociale media en het internet ontzettend veel informatie te vinden over voeding. Er ontstaan vele fabels die gouden bergen beloven in media en het internet. Door deze overload -aan vaak slecht onderbouwde informatie- zien mensen door de bomen het bos niet meer. Samen met u werk ik aan een gezond voedingspatroon dat echt bij u past! Een voedingspatroon dat verantwoord is opgebouwd en voldoet aan alle gezondheidsvoorschriften. U krijgt een duidelijke rode draad, helder en smakelijk advies. Alles voor een gezonde voeding.

Leefstijl-coaching

Coaching op het gebied van gedrag en leefstijl is erg verwant aan voeding. Dit is een belangrijke factor voor het behalen van uw doelstelling. Het draait namelijk niet alleen om motivatie, discipline en doorzettingsvermogen. Binnen de coaching kijken wij samen naar deze drie pilaren en hoe deze een (on)gezond effect hebben op uw levensstijl. Meer weten over voeding en coaching?

Beoordeeld tot 2e beste Personal Trainer van Noord Brabant

Mijn werkwijze

Uw totaalpakket naar uw gewenste levensstijl

Gratis intakegesprek

Benieuwd of ik u kan helpen bij het halen van uw doelstellingen? Maak gerust vrijblijvend kennis met mij! Tijdens het kennismaken bespreken we uw wensen en doelstellingen en geef ik u uitleg over mijn werkwijze. Tenslotte geef ik u een passend advies. Ik ontmoet u graag!

Start-up training

Een start-up training is van essentieel belang voor een goede start. Het SMART formuleren van uw doelstellingen, een passend plan van aanpak opstellen en het periodiek bijhouden van uw vorderingen, is bijzonder effectief. Bij mij staat u centraal. Een houding-, loop- en beweegassessment zorgen ervoor dat uw lichamelijke kwetsbaarheden in kaart worden gebracht om blessures te voorkomen. Een goede start is het halve werk!

Persoonlijke Training

Het is mijn taak uw persoonlijke trainingen zo in te delen dat u zeer resultaatgericht traint. Persoonlijke aandacht en kwaliteit van bewegen zijn mijn norm. De trainingen worden ontworpen aan de hand van uw beginniveau. Plezier en succesbeleving hebben een belangrijke rol binnen de trainingen. Ik hanteer functionele trainingsmethodes, intervaltraining, circuittraining, boksen, spelvormen, core stabiliteit etc. Dit is afhankelijk van uw doelstelling, wensen en voorkeuren.

Voeding

Tegenwoordig is er op sociale media en het internet ontzettend veel informatie te vinden over voeding. Er gaan vele fabels rond die gouden bergen beloven. Mag ik na 20.00 uur nog iets eten? Moet ik zesmaal op een dag eten? Zijn koolhydraten slecht voor mij? Is cola light gezonder dan gewone cola? Samen met u ga ik werken aan een gezond voedingspatroon dat écht bij u past, verantwoord is opgebouwd en voldoet aan alle gezondheidsvoorschriften. Ik bied u een duidelijke rode draad, helderheid en een passend. Wij gaan samen voor uw doel én het lange termijn resultaat!

Coaching

Welke winst valt er te behalen in mijn levensstijl? Welke keuzes maak ik met betrekking tot mijn eetpatroon? Wat voor invloed heeft de omgeving op mijn gedrag? Helaas bestaat er geen gouden formule voor het behalen van een gezond gewicht of een gezonde levensstijl. Een persoonlijke aanpak is noodzakelijk. Tijdens coaching gaan we dieper in op keuzes omtrent voeding, beweging en gedrag en kijken we samen naar een oplossing! Zo gaat u deze keer wel uw doelstelling halen en het resultaat behouden.