Personal Group Training

Wilt u op een leuke, gevarieerde en effectieve manier uw conditie verbeteren? Wilt u krachtiger en sterker worden? Wilt u geen last meer hebben van bijvoorbeeld uw onderrug? Of liever een paar kilo afvallen? Persoonlijke aandacht tijdens trainen is voor u belangrijk? Dan is Personal Group Training u op het lijf geschreven!

Lessen

Door middel van boksen, spelvormen, circuit-, functional- en intervaltraining werken wij samen met een klein groepje aan uw fitheid. Variatie, persoonlijke aandacht en plezierbeleving zijn de norm. Die bewuste stok achter de deur van een groepje en je personal trainer prettig? Twijfel dan niet om dit gratis en vrijblijvend een keer te komen proberen.

Groepjes

U traint in bescheiden groepjes van vijf tot maximaal acht personen, waarbij de personal trainer alle aandacht heeft voor jullie. U wordt continu gecoacht op houding en uitvoering, want wie effectief traint, moet verantwoord bewegen! Er heerst een leuke, gezellige en motiverende sfeer in de groepjes. Zo halen we het beste in elkaar naar boven, want uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen.

Niveau

U kunt op eigen niveau deelnemen aan de personal group training. De personal trainer biedt een training op maat, ongeacht wat uw beginniveau is. Heb je twijfels vanwege bijvoorbeeld medische oorzaken? Geen enkel probleem, met mijn persoonlijke aanpak houden we hier uiteraard rekening mee.

Tijden

De personal group trainingen vinden doordeweeks plaats op maandag-, dinsdag- en woensdagavond op diverse tijdstippen in Tilburg. Daarnaast zijn er ook Personal Group Trainingen op zondagochtend. Informeer gerust naar beschikbaarheid en concrete tijden. En kom gerust een keer kijken of het echt bij je past.

Locatie

De trainingen vinden plaats in een modern en functioneel ingerichte personal trainingstudio in Tilburg Reeshof. De studio is voorzien van alle trainingsmaterialen om effectief en verantwoord te kunnen trainen.